divendres, 23 de desembre del 2011

MONTBLANC

Dues ultimes sortides al Roquer del Penitent, diumenge amb el Mario i avui nosaltres dos. De moment no hi ha massa gent esperem que continuí així. Llàstima que la pista esta malament i per arribar a les vies tens de caminar 45 minuts llargs, però camines o et deixes mig cotxe pel camí que si farà. Dia esplèndid tot i fem una mica de vent escalant en màniga curta.
Montblanc

4 comentaris:

Anònim ha dit...

amic meu, tas parat a pensar perque els autors d'aquest bonic no ha sigut publicat per la red cuan fa mes de 6 anys que portan treballant-lo.

Anònim ha dit...

Anònim,
Nosaltres mai hem publicat res, lo que no podem fer es controlar qui entra el nostre blog. Tot i aixo no hem donat cap informació per accedir a la zona ni resenyes.

Anònim ha dit...

creus que no es prou informacio posar a la red. roquer el penitent, Montblanc, per trobar-lo?. com lo has trobat tu? algu t'ho ha dit? ho coneixes els seus equipadors? no mes voldria que pensesis que si la gent que ha estat treballant el sector i encara no lo ha publicat es per alguna rao, per ejemple la tortuosa pista i el ridicul aparcament, no se si cuan tornis ho podras fer. i perdona que no m'identifiqui. no ve al cas.

Anònim ha dit...

Afortunadament sembla que els equipados son bastant més generosos que alguns locals i aquesta zona no és cap secretiu mal que li pesi a alguns i sortirà publicada a la nova guia de Tarragona.

Felicito als equipadors pel seu bon criteri i per la gran feina feta :)