dilluns, 31 d’agost del 2009

PRAGA - MAIG 2009

Pel pont del maig vam anar a Praga amb el Pep i la Núria, era una d'aquestes ciutats que sempre parles que t'agradaria visita però penses que mai hi aniràs pero mira per on va sortir l'oportunitat i ja ens tens agafan l'avio i cap alla.
Nomes arribar vam agafar un taxi "furgoneta" que al portar unes 8 persones surt mes barat que els taxis normals, el conductor era" el loco del volante" ja que tot i que hi havia molt de transit era com si fes una carrera d'obstacles.
L'hotel no estava el centre però estava força bé.
Ens vam fer un far de camina tot i que també anàvem amb metro i bus, ja que el transport públic funciona molt bé i d'aquesta manera vam poder visitar-ho gairebé tot. Els 4 díes van donar per molt. Encara que varem tirar moltes fotos, posem una petita mostra.
(Des de l'avió)
(Catedral de San Vito)

(Vista general)

(Pep i Núria)(Esglesia "Nuestra Señora de Tyn"(Pep i Alba)(Musics al carrer)(Tranvia)(Passeig per riu Vltava)(De compres)(Tasca)(I..... unes bones cerveses)
(Rellotge "Astrónomico de la Torre)(Plaça Wenceslao)(Degustació cuina txeca i litres de cervesa)(Guàrdia palau reial)(Passeig pels jardins del palau) ("Calle del Oro")
(Sinagoga)
(Cementiri Jueu)(Artesania "Marionetes") (I no podia faltar els rocòdroms)