dimarts, 31 d’agost del 2010

ROCÒDROM - FORAT DEL BULI

La setmana passada vam anar un dia al rocòdrom del Congost i el divendres amb el Llorenç al Forat del Buli a la Baronia de Rialp, on després d’ una mica de caminada arribes al forat un lloc molt bucòlic amb un aigua congelada a la vegada que una passada de neta i transparent un lloc molt recomanable.

dissabte, 21 d’agost del 2010

TORRES DE MARFIL

Retorn a Benasque del Pep, Mario i Pep (LL), objectiu fer una via a les Torres de Marfil, ja que havia quedat pendent. Arribada del dissabte amb pluja que feia tema el pitjor però encara es va escalar a Sacs fins que la foscor els va fer fora. Diumenge vam poder fer la via sense cap impediment i tornada cap a casa amb objectiu assolit.

dimarts, 17 d’agost del 2010

MIRANDA DE LES BOHIGES

Dissabte sortida amb bici nomes tenia de ser un passeig i al final va ser una bona volta: Manresa, parc d’agulla, platja Navarcles, Santpedor i tornada Manresa. Dilluns després de parlar-ne varies vegades amb el Pere i la Rosa varem anar a fer una via el lloc escollit Montserrat- Miranda de les Bohiges. La experiència va ser bona, a comentar el fred que vam tenir parats a les reunions, desprès piscina i un bon cus-cus a casa el Pere i la Rosa a Castellfollit del Boix.
(Sortida bici)
(tipic burro) (burro fen cim)

dijous, 12 d’agost del 2010

DOS DIES PEL MONTSANT

Dimarts varem estar escalant a Margalef el blog del porc i el sector Can Regino, tot i estan a l’ombra feia molta calor. A la nit ja vam dormir a Siurana i a les 8 de mati estàvem al Corral Nou quan la calor es va fer fora apa a fer el turista pel poble i consumir algun producte de la terra.
(Oli i formatge de la terra)

dissabte, 7 d’agost del 2010

RECICLAR

Aquesta setmana apart d’anar algun dia a remullar-nos a la piscina hem dedicat un parell de dies a fer alguna practica de ràpel que jo tinc molt rovellat, quan havia fet algun ràpel encara era amb el 8 i no existia el shunt (ufuf fa mitja vida), sort que el Mestre te paciència. Com no el millor lloc Montserrat sector Nou Barris. Es pot notat que estem a l’Agost i que tothom esta de vacances perquè els sector que normalment estan a tope no hi ha ningú.

diumenge, 1 d’agost del 2010

D'ESTRENO

Aquesta setmana hem fet una escapada de 3 dies, marxant dimecres mati i tornant dissabte migdia, tot i que en Pep i havia estat el cap de setmana varem anar a Benasque. La temperatura fantàstica mati i vespre fresqueta i el migdia solet i calor. Dimecres a la tarda escalada a Aigües Pases, a remarcar que se’m vam menjar els mosquits. Dijous mati a Sacs (molt bones vies de tot nivell), encara que feia força calor corria aire i per rematar el dia a la tarda caminada fins Ibon de Remuña una passada verd, aigua, roca...., la boira ens va deixa força molls i just arriba el cotxe ja es feia fosc. Divendres primer varen anar a la Borda de Anayet però tot i estan a l’ombra no ens va agradar el sector i al final escalarem al sector del davant La Cantera, dinar a Cerler amb unes bones vistes i per rematar el dia a la tarda tornem a Sacs, al final del dia amb el dits destrossats i els peus ben arreglats ens donem el “luju” de sopar al Restaurant La Brasa, “ verdures a la brasa, salsitxa del valle i crep de compota de poma” , Dissabte el mati apa carretera i manta cap a casa a patir calor nit i dia. Era la primera sortida amb la furgo i encara que tenim de millora algunes coses les sensacions son mot bones.
Aigúes Pases.
Ibon de Remuñe.
La Suite.
La Cantera.
Menjador amb vistes.
Sacs