dilluns, 25 de gener del 2010

CANYELLES - LA FACU

Dissabte amb el Pere cap a la Facu, la sort ens va acompanya, poca gent cosa rara en un cap de setmana i tot i que no feia sol la temperatura era adequada per poder escalar sense massa roba i amb bon tacte. Un altre matí ben aprofitat.

divendres, 22 de gener del 2010

CAP ROIG - LLAFRANC

Avui hem anat a fer un altre etapa del camí de Ronda de Cap Roig fins a Llafranc passant per El Golfet i Calella recorregut de 2.40 h anada + tornada. Hem pujat el far de Sant Sebastià on es pot gaudir de unes fantàstiques vistes del mar i la muntanya. Una bona passejada amb raconets bucòlics.

dilluns, 18 de gener del 2010

MATÍ A LA FONT

Dissabte amb un cel amenaçant vam anar amb el Pere a la Font de l’Ametllo, tot i que el temps pintava”feo “ al final varem poder veure el sol i apart de la multitud de gent es va poder fer forces vies i tornar a casa amb el deures fets.

divendres, 15 de gener del 2010

BELLAVISTA

Avui hem anat a Bellavista zona de la Garrotxa a prop del poblet de Sales de Lierca ja que dema comença la restricció d’escalada fins el Agost. Quan hem arribat sobre les 10 del mati ja hi havien dues cordades, gent de la comarca. En Pep ha fet 5 vies i s’ha tret l’espina en un 6b+ i un 6c (deures fets però encara ni han quedat per poder tornar-hi), jo he fet 4 vies de V+ a 6a+ i en alguna he necessitat Deu i ajut.

dimecres, 6 de gener del 2010

COM REIS

Avui els reis dos regals ens han portat uns magnífics peus de gat i un dia espectacular. Encara que els peus de gat son nous el “coco” es el mateix i cal anar-li foten canya que de motivació no en falta.

dimarts, 5 de gener del 2010

ANY NOU VIES NOVES

Hem començat l’any fen una escapada amb el Pere i la Rosa. El primer dia varem estar a Roca Blanca a prop de St. Carles. Vies molt llargues de 30-35 mts., amb bones vistes al Delta. El vespre vam dormir i sopar de “luju” a Vinaros i per rematar ens van regalar un sac de taronges del país.
Segon dia a les Moles de Xert primer vam anar el sector Fardacho, com ahir el temps acompanya. Les vies també força llargues i de roca calcarea tot i que l’ escalada es més física. Cap a la tarda sector iniciació per acabar de coneixia la zona, aquí es mes de placa. Acabant mengem unes pizzes, cervessetes i cap a casa. Total un començament d’any de conya, que segueixi així.